WP Google Maps Error

In order for your map to display, please make sure you insert your Google Maps JavaScript API key in the Maps->Settings->Advanced tab.

Šmartno na Pohorju je od Slovenske Bistrice oddaljeno 9 km, iz Zgornje Polskave pa je najkrajša pot prek Kočnega (dobrih 8 km).

Iz smeri Ljubljane

Pri Slovenski Bistrici zapeljite na izvoz jug, v prvem krožišču izberite drugi izvoz, v naslednjem krožišču prvega in se zapeljite naravnost skozi center Slovenske Bistrice. Pred mostom čez potok Bistrica zavijete levo (oznaka za Šmartno na Pohorju stoji na desni strani) in takoj nato desno. Nadaljujete po prednostni cesti naravnost (peljete skozi naselje Devina, Spodnje Prebukovje, Zgornje Prebukovje in prispete v center krajevne skupnosti).

Iz smeri Maribora

Pri Slovenski Bistrici zapeljite na izvoz sever, zavijete levo v smeri Slovenske Bistrice in v prvem križišču spet leto v hrib. Na vrhu hriba zavijete desno na Devinsko ulico. Na koncu ulice zavijete desno na prednostno cesto proti Šmartnemu. Nadaljujete po prednostni cesti naravnost (peljete skozi naselje Devina, Spodnje Prebukovje, Zgornje Prebukovje in prispete v center krajevne skupnosti).